• Selamat Datang ke WHPOS
  Sistem POS yang senang, efisien dan berkualiti tinggi
 • perisian POS yang berfungsi ke mana-mana peranti
  Mudah digunakan dan boleh mendapatkan pelanggan pada bila-bila masa
 • Melancarkan inventori anda dengan laman E-Dagang
  Integrasi E-Dagang
MENJUAL PRODUK TERBAIK.

  Ia digunakan untuk menambah, mengedit dan mengeluarkan produk di WHPOS, termasuk imej, harga, dan variasi mengikut warna dan saiz. Laporan WHPOS dan pengurusan stok menjadikannya mudah untuk menjual lebih banyak produk anda yang terbaik.

MEMBUKA LAMAN WEB STOR ANDA KE DUNIA.

  Kiraan pelanggan baru juga menawarkan hasil anda dari setiap saluran.Log masuk tanpa membuat usaha tambahan admin. WHPOS terintegrasi dengan pusat e-dagang, pusat komersil dan platform serba boleh, menawarkan stok yang berterusan juga menangani maklumat dengan lancar di awan.

MENJUAL DI PELBAGAI LOKASI.

  Menawarkan lebih banyak kawasan. WHPOS memenuhi jangkaan dalam keperluan pengguna, sesuatu yang anda boleh tawarkan dari mana-mana tempat seperti di "pop-up" laman web yang akan menyambungkan ke pelbagai saluran. Dengan alat yang berkebolehan, seperti pengurusan pelanggan, sasaran kakitangan, stok dan pengintegrasian perisian, WHPOS akan berkembang maju untuk anda kerana skala anda harus dicapai.

BAGAIMANA WHPOS BOLEH MEMAJUKAN PERNIAGAAN ANDA

MUDAH UNTUK DITUBUHKAN


WHPOS tidak sukar untuk ditubuhkan dan kepuasan memenuhi jangkaan dengan pelbagai jenis untuk produk POS. Lebih-lebih lagi, kami mungkin membantu anda untuk memulakan tutorial, ciri-ciri dan pilihan alternatif sokongan.

MULA MELIHAT JUALAN, PRODUK, PELANGGAN.


Anda boleh memilih produk dalam beberapa minit. Apabila anda ada maklumat tawaran, anda akan mempunyai keupayaan untuk melihat lebih daripada perniagaan anda dengan laporan kami yang berkebolehan. Ambil perkara yang membuat wang anda dan juga perkara yang anda mungkin lebih suka.

Kenapa 20,000+ dari seluruh dunia suka kepada WHPOS

1700-81-WBHS(9247)
Mempunyai soalan?
ISNIN - JUMAAT
(09:00AM - 06:00PM)
Hubungi Kami
sales@webhaus.my
Email Kami